Meer dan een kapsalon!

Met een deskundig oog en jaren ervaring verzorg ik het haar van dames, heren en kinderen tot in de puntjes! Je kan bij mij terecht voor alle soorten kapsels, kleuringen, make-up, opsteekwerk

Contact

Hey,

wat leuk om jou hier te zien

Na een aantal jaar als kapster aan huis, ben ik blij om jou nu in mijn eigen kapsalon te ontvangen.
Ik vind het heel belangrijk om voor al mijn klanten het juiste kapsel tot in de puntjes af te werken. Niet alleen het zicht is belangrijk maar ook de kwaliteit van jouw haar is mijn zorg. Daarom heb ik gekozen om steeds met kwaliteitsvolle en waar mogelijk herstellende producten te werken.

Op zoek naar iets speciaals, een trouwfeest, …. samen met jou maak ik de juiste keuzes om jou te laten schitteren.

Tot binnenkort,
Sofie

salon stoelen
Sofie
salon wasstoelen
salon producten

Bij Sofiesticated kan je terecht voor…

Kapsalon
Kapsalon


Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom in mijn salon. Wij bekijken samen hoe we je haar optimaal kunnen verzorgen en stylen.

Opsteekwerk
Opsteekwerk


Een extra verwennerijtje, permanente chique, feestkapsel, … elke reden is goed genoeg om jezelf een mooi kapsel te gunnen.

Make-up
Make-up


Van subtiele elegantie tot opvallend en glamorous, je kan bij mij terecht voor een professionele maquillage om jouw look te vervolledigen.

Verzorging
Verzorging


Om het beste resultaat te krijgen uit een kappersbeurt is het belangrijk om ook thuis je haren goed te verzorgen. Ik bespreek graag met jouw welke producten uit ons assortiment nuttig kunnen zij voor jou.

Maak je graag een afspraak?

Ik ben telefonisch beschikbaar of kom gerust even langs.